Kiki Febriyanti, povabilo

23. 11. 2019
440h/kiki_-_underpass_01.jpg

LJUBLALALALA

Vabimo k udeležbi pri javni akciji, ki se bo zgodila v soboto, 23. novembra opoldne v podhodu v parku Tivoli. Javno akcijo bo vodila umetnica in filmarka Kiki Febriyanti iz Indonezije, ki je trenutna udeleženka rezidenčnega programa v MGLC – Švicariji.

Dogodek bo posnet na videu.

Zbirno mesto: podhod pri Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju, zraven Moderne galerije.

Običajno vidimo, da se ljudje zbirajo v javnem prostoru, da bi izvajali jogo, da bi tekli, da bi se zabavali ali da bi protestirali; kaj pa če bi se zbrali v javnem prostoru z namenom, da sprostimo svoja čustva in misli?

Vsak udeleženec javne akcije naj s sabo prinese svoj pametni telefon in slušalke. Skupaj bomo poslušali glasbo preko slušalk; vsakdo pa je hkrati vabljen, da spregovori o čemer koli: o občutkih, mislih, dvomih, strahovih, sreči, žalosti, o pripombah, ki nikoli niso bile izražene, o ljubeznih, ki smo jih vedno obdržali le zase, o utrujenosti zaradi službe ali šole, o tesnobi v družbi, o čemer koli …

Dogodek bo posnet na videu, vendar bo zvok odstranjen iz montaže. Udeleženci so vabljeni, da prinesejo pijačo in prigrizke ter nadaljujejo druženje na promenadi in v podhodu tudi po koncu akcije.