img_0179_web.jpg

AVTOR Hamja Ahsan

ŠTEVILO STRANI 164

JEZIK angleški

OPIS 

Tišji kot si, več lahko slišiš. 
– Lao Zi
 

Prvič imamo pred sabo podrobno poročilo o političnih zahtevah sramežljivih, ki črpa iz komunikejev, prikritih intervjujev, ustne in podtalne zgodovine introvertnega bojevanja (introfada).

Sramežljivi radikalci in njihovo gverilsko krilo Sramežljivo podzemlje so se radikalizirali vpričo prevlade globaliziranega piarovskega projekcionizma, ekstrovertiranosti in hrupnosti in postali avantgardno gibanje, ki želi zrušiti konsenzualno ekstrovertirano-supremacistično politiko in kulturo asertivnosti enaindvajsetega stoletja. Cilj gibanja je ustanoviti neodvisno domovino Aspergistan, utopično državo za introvertirane, kjer bodo vladali v skladu s sramežljivskim pravom, oprtim na pan-sramežljivsko ideologijo, in kjer bodo varovali pravice zatiranih plahih in sramežljivih ljudi.

Sramežljivi radikalci so Črni panterji introvertiranega razreda, ta protisistemski manifest pa je tiha in premišljena polemika, satira, ki uporablja protikolonialno teorijo za oblikovanje kritike prevladujoče kulture in naraščajoče islamofobije.

ISBN 9781906012571

Hamja Ahsan SHY RADICALS: THE ANTISYSTEMIC POLITICS OF THE MILITANT INTROVERT

Leto:
2017

Cena:
15,00 €

vKosarico